God jul!

Det nærmer seg slutten på et veldig kult år! Og jeg tenkte kjapt å oppsummere året som er gått. På scenen var nok høydepunktet i år Studentturneen jeg reiste på i august/september. Tilsammen var jeg innom 10 scener på 3 uker og hadde fulle hus på alle stedene. Takk til alle som kom og gjorde disse kveldene morsomme! På denne turneen fikk jeg testet ut nytt materiale som jeg tar med meg og utvikler videre. Takk også til min gode venn og kollega Magnus Jørgensen for herlig support og ikke minst supert reisefølge!
Litt senere på høsten dro jeg på en ny turné sammen med Bård Tufte Johansen og Johan Golden, og på noen show hadde vi med oss Pernille Sørensen. Dette ble også en vanvittig kul runde med show. Det var fulle hus overalt, og god veldig stemning. I tillegg er det inspirerene og gøy å reise på tur med så proffe og bra folk som er så dedikerte i jobben sin.

I tillegg til dette har jeg gjort en rekke private oppdrag for næringslivet og andre. Tilsammen med turneer og alt har jeg stått på scenen 115 ganger i løpet av året, og jeg vil si jeg har kost meg på, nesten, samtlige jobber. 🙂

På TV var jeg fast i Senkveld hele vårsesongen, og sporadisk innom på høsten. Har også her selvfølgelig hatt det mye gøy. Spesielt å holde tentamen for Bieberfansen syns jeg var gøyalt, kaos og hysteri er moro. Du kan se klippet her.  Jeg har også i løpet av året fått lov å være gjest i morsomme programmer som Nytt på nytt og Brille. I jula leder jeg Underholdningsåret på TV 2. Her oppsummeres TV 2 sine underholdningsprogrammer, og det hele flettes sammen av meg. Dette gjorde jeg også i fjor, men i år er det en helt annen innpakning. Jeg har med meg en rød sofa rundt i Oslo, og i den får jeg noen gjester i tillegg til at jeg har snakka med folk på gata. Programmet går lørdag 28.desember 21.40 på TV 2.

Snart er 2014 her, og det blir virkelig et spennende år! Jeg har startet mitt eget management, iStage Entertainment, sammen med Dag Sørås og Terje Sprosem. Våre nettsider blir straks lansert og vi gleder oss til å starte ordentlig opp. Ellers kommer året til å bli et år med mye testing av materiale mot det som kanskje blir et show etterhvert… Skal prøve å oppdatere underveis, så følg med her!

Ha en fantastisk god jul alle sammen!