MOT-turné!

Mandag og tirsdag denne uken var jeg med MOT på veien. På mandag var vi utenfor og inne på stadion når MOT-lagene Molde og Brann barket sammen på Aker Stadion i Molde. Vi satt opp en liten fotballbinge og spilte fotball mot de som skulle på kamp, og det er mye lovende balltalenter i Molde by. Før kamp fikk jeg også jobben med å intervjue trenerne, Skullerud og Norling, i VIP-avdelingen. Det var 2 trenerne klare til å gi oss god fotball og det fikk vi! Molde vant til slutt 4-2, og vi fikk 6 mål og kose oss med i sola.

I dag var det klart for MOT-show. Som MOT-ambassadør besøker jeg turneen MOT har rundt i landet 1 eller 2 ganger, og i dag har jeg vært med på showet turneen hadde i Kristiansund. 2 ganger ble idrettshallen fyllt av ungdom som kom for å se showet der andre lokale ungdommer hovedsaklig sto for innholdet. Det ble danset, turnet, sunget og spilt trommer til ellevill jubel fra salen. Altså folkens, ikke gidd å vær bekymret for framtida i Norge. Den gjengen som kommer og tar over sjappa snart er utelukkende bra folk! Jeg er ikke i nærheten av å tro at vi var like smarte, kule og oppegående når vi var unge, som de som vokser opp nå. Og dere som er ungdom nå; vær dere selv og stå for valgene deres, da kommer dere langt og ikke minst trygt i havn med voksenlivet.

Takk til alle som bidro i Kristiansund og takk til MOT-teamet for herlig oppvartning, moro å se hvordan det er på veien!

bilde 1

På scenen under show nummer 2 i Kristiansund.

bilde 2

På foppalkamp i Molde!

IMG_8707.JPG Turnéteamet til MOT foran bussen. God tur videre!