Nytt soloshow – EGO!

Premiere 20.februar!

Premiere 20.februar!

Det er en stor glede og nå endelig kunne annonsere at mitt nye soloshow EGO er ute for slag. Jeg har jobbet med dette lenge allerede og fremover er det selvfølgelig fokuset å få dette soloshowet så bra som jeg vil ha det.

EGO skal handle om vår stadig økende rikdom i Norge og hvordan det preger oss alle som folk. Vi blir stadig rikere, penere og mer selvsentrerte for hver dag som går, og dette fører med seg at vi tar noen litt rare valg. Det er ikke så lenge siden kamskjell var forbeholdt fiffen, nå griller nordmenn kamskjell utenfor campingvogna…i crocks. Erik Blodøks har på en måte vunnet i Lotto.

Jeg er litt stolt, veldig spent og gleder meg enormt til premieren 20.februar i Oslo. Etter 2 helger på Oslo Nye Centralteateret, går turen videre til Bergen og Stavanger. Deretter venter en omfattende Norgesturné i hele 2015. Vi kommer til å legge ut billetter til første del av turneen om ikke lenge og resten kommer fortløpende. Jeg gleder meg til å jobbe ferdig showet fremover og tror 2015 blir et fantastisk år! Ingenting er så gøy som å reise landet rundt med eget show. Håper vi møtes et sted på veien, velkommen på show!

Billetter til forestillingene på Oslo Nye Centralteateret er her.

Billetter til Ricks i Bergen.

Billetter til Stavangeren i Stavanger her.