EGOtrip 2015!

21. februar hadde jeg premiere på showet mitt EGO på Centralteatret i Oslo. Lange dager med skriving, øving og nervene i høyspenn var endelig over. En lettelse å få det ut til et publikum! Det gikk bra også, heldigvis. VG ga meg denne anmeldelsen.

Etter 2 helger i Oslo og fulle hus, tok jeg med meg showet på turné. Bergen og Stavanger før påske og etter påske begynte turneen for alvor. Ullensaker, Moss, Askim, Fredrikstad, Drammen, Hønefoss, Gjøvik, Elverum, Gran og Kongsvinger. I den rekkefølgen. Hvem skulle tro at det er en opplevelse å komme til Askim og Hønefoss, men det er det. Det har vært noe av det gøyeste jeg har gjort som stand-up komiker. Å reise rundt med mitt eget show hvor jeg forteller det jeg har lyst til, mitt tema, mine historier, mitt blikk på samfunnet. Og ikke minst fantastisk gøy at så mange har kommet! Tusen takk til alle som har tatt turen!

Men EGO-trippen er langt fra over. Den fortsetter med Tønsberg i sommer. Der spiller jeg i Foynhagen, en ny scene i en bakgård på brygga. Det er ute, men tørt og godt under seil som tak. Sommer, show og jeg kan bo hjemme i Andebu. Den perfekte sommer. 2 forestillinger er utsolgt og det er lagt ut 1 ekstraforestilling allerede.
Billetter her.

Så fortsetter jeg med nye forestillinger på Centralteatret i Oslo 28. og 29. August og 4. September. Veldig gøy å få en ny runde med forestillinger på Central.
Billetter her.

Deretter fortsetter turneen med store deler av resten av landet. Det er blitt en ganske så fin smørbrødliste med spillesteder! De aller fleste forestillingene ligger nå, noen få til kommer på etter hvert.

Sommeren og høstens turnelisté!

Gleder meg til sommer i Tønsberg og turnéhøst etter det!

Turnébilen klar for nye eventyr!

IMG_4702

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*