En fantastisk sommer!

Sommeren er absolutt ikke på hell, jeg nekter å gi slipp! Likevel er sommerjobben min over. Mange sier det har vært en dårlig sommer. Jeg er helt uenig, det har vært en fantastisk sommer!

IMG_483825.juni hadde jeg sommerpremiere på showet mitt EGO i Tønsberg. Jeg var spent, smått nervøs og gledet meg. Endelig skulle jeg ta med
meg soloshowet mitt til hjemfylket og Foynhagen. Vi la ut 5 forestillinger over 2 uker. Ville det komme noen? Hvordan ble det å spille showet på en utescene i en hage?

Det ble et eventyr! Fredag 7.august spilte jeg den siste av i alt 11 utsolgte hager. Over 5500 har kommet og sett showet, og det har vært en fantastisk stemning på samtlige forestillinger. Jeg må takke Foynhagen og alle involverte det for en strålende innsats og for å ha laget den råeste utescenen jeg har stått på.
IMG_4870
I tillegg har sommeren selvfølgelig bydd på hygge. Utover det vanlige en norsk sommer byr på, som å sitte ute på trass og et par bad i passelig kaldt vann, har det blitt noen fine mil på rulleski i landlige omgivelser, hyttetur og Slottsfjellfestival blant annet.

Etter en sommer på hjemmebane, tar jeg nå med meg showet videre. 28. og 29. august og 4.september er jeg tilbake på Centralteatret der jeg startet 20.februar i år. Så bærer det ut på en omfattende Norgesturné helt frem til jul. Jeg kommer til mange plasser og du finner full turnéliste her.IMG_4866

Takk til alle som kom på show i Foynhagen i Tønsberg i sommer og velkommen til dere som tar turen i løpet av høsten!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*