EGO-trip 2015.

20. februar var det premiere på showet mitt EGO. Da hadde jeg skrevet og testet sånn på ordentlig i et års tid, og den siste halvannen måneden hadde jeg stått på gulvet foran regissør Åsleik Engmark og fremført tekstene. En lettelse å endelig møte publikum og få premieren overstått, men det er jo etter det den virkelig jobben begynner, og ikke minst det aller gøyeste, spille showet land og strand rundt.

Og det har jeg gjort. 70 forestillinger har det blitt i 2015, 44 ulike byer og bygder, i 17 av landets 19 fylker og totalt er det ca. 18 000 som har sett showet i løpet av året. Det er ikke helt over enda, vi legger noen få plasser til i 2016.

Det startet som sagt i Oslo, så dro jeg til Bergen og Stavanger og rundt på Østlandet i vår. I sommer spilte jeg i Foynhagen i Tønsberg, hjemme i Vestfold. Det skulle være 5, ble 11 forestillinger med en fantastisk stemning i hagen hele sommeren. I høst har jeg virkelig vært på tur. Startet i Trondheim, så nordover, hele Vestlandet, Sørlandsstripa og avsluttet hjemme i Vestfold igjen. Det er et langt land å turnere, men til gjengjeld er det fantastisk fint! Jeg har løpt på fjellet i Oppdal i nydelig høstvær, lufta rulleskia på Ellingsøya utenfor Ålesund, drukket fantastisk kaffe på Risø Kaffebar i Tromsø og spist ekte bacalao på Sortland.

Og ikke minst har jeg møtt dere. Noen spør meg hva det gøyeste jeg gjør er. Jeg er ikke i tvil, det er å reise rundt og møte publikum med mitt eget show. Til alle dere som er kommet, tusen takk!

Det er takket være dere at det er gøy å reise rundt. Og vi har nå lagt ut noen nye forestillinger i 2016. 

Og jeg gleder meg til vi ses igjen!

Fra premieren på Centralteateret.

Fra premieren på Centralteateret.

Fantastiske Kilden Teater og Konserthus i Kristiansand. Et av turneen høydepunkt med over 850 i salen og god sørlandsstemning.

Fantastiske Kilden Teater og Konserthus i Kristiansand. Et av turneens høydepunkt med over 850 i salen og god sørlandsstemning.

Bilen har holdt landet rundt.

Bilen har holdt landet rundt.

 

 

Hyggelig med god anmeldelse på vei ut i landet.

Hyggelig med god anmeldelse på vei ut i landet.

Det er blitt treningsturer underveis og jeg klarte å treffe fint vær i Bergen!

Det er blitt noen treningsturer underveis og jeg klarte å treffe fint vær i Bergen!

Deilig sommerstemning i Foynhagen i Sommer!

Deilig sommerstemning i Foynhagen i Sommer!

1 Comment

  1. Kjempe morsomt 😋 Må sendes i reprise . Så programmet på TVNorge fredag 😋 TOPP😂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*