Men nå har jo vi trent hønnmye med stavene vi antok vi skulle gå med til vinteren?

 

God dag, det er starten av oktober og en og en halv måned til skiskytterne starter sesongen og vi har en liten nyhet til dere. Det er de siste årene blitt et voldsomt høyt nivå å standplass, det vil derfor i år bli strafferunde også om man skyter ned alle 5 blinkene for raskt. HVA?? Vi kan ikke få strafferunde om vi skyter ned alle blinkene? Er du klar over hvor dritgode dere er blitt på standplass? Dere har over halvert tida siden gamle dager, 90-tallet og tidligere. Det er ikke sånn skiskyting skal være, det er ikke skiskytings egenart. Dere skal roe ned inn mot standplass, kåle litt med geværet og skyte helt unntaksvis fullt hus. Det er som er tradisjonell skiskyting, vi må bevare det. Men nå har vi trent møkkmye på å drille standplass tida ned og skyte fullt hus? Ja, det var jo litt unødvendig da, men da må dere bare bruke noen sekunder ekstra, så går dette helt fint. Men det er jo utøverne som har utvikla oss, sett på detaljer og blitt bedre?? Altså, gutten min, i verste fall kan det bli sånn at vi har laget en strafferunde som ingen bruker, det ville være meningsløst og har ingen med skiskyting å gjøre. Vi gjør dette for å bevare skiskytingen slik folket kjenner den.

Hei. Vi er nå i starten av juli, ca en og en halv måned før seriestarten i fotball rundt om i Europa og vi har en liten nyhet til dere. Det blir ikke corner denne sesongen. Hæ, hvorfor ikke? Det er for røft inne i feltet, det ødelegger fotballen. Spillerne har blitt atletiske og sterke slik at duellene vinnes av de som har trent seg sterkest. Det er ikke slik fotball skal spilles, det er ikke slik folket spiller fotball. Fotballspillere skal være som i gamle dager, halvfeite og tryne inn i et gjørmete keeperfelt i ei mølje. Det sånn folket spiller fotball, det er det som er fotballens egenart. Men hva skjer når ballen går over dødlinja da? Det blir avspark fra midten, for å bevare det klassiske angrepet. Opprulling på kant og innlegg til en smålubben spiss, det er det som er fotball. Okei, men vi har trent shitload mye på corner og cornertrekk? Jaja, det var ikke så lurt, vi kom på dette nå og måtte nesten bare sette det ut i praksis med en gang.

Velkommen. Det er starten av oktober og omtrent en og en halv måned før skisesongen starter. Vi har i den forbindelse en liten nyhet til dere. Det blir ikke lov å gå med staver lenger enn 83% av høyden til utøveren denne sesongen. Hæ, hvorfor ikke? Vi, eller egentlig dere, var i ferd med å ødelegge klassisk langrenn. Dere sparker ikke i fra, vi har alltid sparka i fra i langrenn. Fraspark, det er det som ER langrenn. Det sånn folket går på ski, det er det som er tradisjonen. Men folket kan da gå på ski med feste, det er jo vi som har utvikla oss til å bli sterke nok til å stake? Det er det som er problemet , dere har blitt kjempegode til å stake. Jeg har aldri sett maken til staking. Det er jo råsterke maskiner og med litt lengere staver går det fortere også. Vi kan ikke ha det sånn. WHAT? Men nå har jo vi trent hønnmye med stavene vi antok vi skulle gå med til vinteren? Det er jo litt synd for dere, men vi kom på det nå, så vi måtte nesten bare få det ut i praksis med en gang. Lykke til!

img_6387

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*