Om Nils-Ingar

Nilsi - helfigur dressSiden han begynte med standup i 2003 har han blitt en av Norges mest brukte og profilerte komikere. I løpet av disse årene har han stått på scenen og underholdt utallige mennesker, og tilsammen er det blitt over 1400 show. Han er blant annet blitt utnevnt til det nye komikernavnet i Norge av VG, fått Komiprisen for årets gjennombrudd i 2011 og nominert til Stå-Opp-Prisen 2 ganger.

Nils-Ingar har også gjort seg kjent gjennom TV. Han har vært å se som fast medlem i programmet ”Komiker i Arbeid” og som sidekick for Thomas og Harald i ”Senkveld” gjennom 4 sesonger på TV2. Han har vært panelmedlem i ”Underhuset”  og programleder for flere programmer på TV2 bl.a ”Underholdningsåret”. I tillegg har han gjestet programmer som Nytt på Nytt, Brille, med mer. I 2015 var han deltaker i 71 grader nord Kjendis på TV Norge og kom seg helt opp til Nordkapp, riktignok som sistemann av 3 i finalen.

I 2015 spilte han også soloforestillingen «EGO» med premiere på Centralteatret i Oslo 20.februar. Siden spilte han 70 forestillinger i 44 ulike byer og bygder landet rundet dette året. Forestillingen fikk terningkast 5 i VG, og gode tilbakemeldinger landet rundt.

Høsten 2013 reiste han på en utsolgt Norgesturné og før jul 2013 gjorde han stor suksess som konferansier for Lattergalla med Bård Tufte Johansen, Johan Golden og Pernille Sørensen.

Nils-Ingar er glad i det dagsaktuelle nyhetsbilde og samfunnet vi lever i og lager kontinuerlig tekster med det som inspirasjon. Nils-Ingar tilpasser alltid showet til sitt publikum. Det spiller ingen rolle om det 30 eller 3000 i publikum, eller om det er markedsførere eller truckførere.

Nils-Ingar passer både til korte og lengre innslag, samt som konferansier.  Han kan også lage videoinnslag til ditt arrangement om ønskelig.

 

Under finner du utfyllende CV og referanser.

CV
Referanser