Referanser

Omtaler:

VGs anmeldelse «EGO» – 20.02.15.

Fra Tønsbergs Blad – 29.06.09:

«Kveldens konferansier og stand-up artist kommer fra Andebu. Nils-Ingar Aadne har den jobben og den kommer han utrolig hederlig fra. Han har bøtter og spann med sjarm, og faktisk flere gode vitser med bra trøkk på punchlines.»

Fra Tønsbergs Blad – 20.08.08:

Studiestartfesivalen på Høyskolen i Vestfold.
«Han tok studentene med storm, humørsprederen Nils-Ingar Aadne fra Andebu, da han lo i gang årets Studiestartfestival. Den 25år gamle friskusen leverte et gjennomført stand-up show uten dødpunkter. Det skal litt til å holde i ånde en tettpakket aula med kresne høyskolestudenter, men Nils-Ingar Aadne var i tett dialog med publikum fra han grep mikrofonen. Han smalt ut av seg tirader av morsomheter i en lett og ledig form.»

Fra Kulturspeilet – 23.08.06:

Åpningsgalla Stand-Up festivalen 06.
«Onsdag kveld fikk de nemlig se en fremragende komiker som kommer til å sette sitt preg på klubbscenene fremover. Nils-Ingar Aadne, Andebus store sønn, oppvokst som pliktoppfyllende liten gutt blant trær, elg, HVPU og annen stas. Slikt setter sine spor og Aadne briljerer på scenen. Publikum er ikke helt våkne, så han får en tøff ferd. Tekstmaterialet er likevel så bra at det slår i mellomgulvet. Vi gleder oss til å se mer av Nils-Ingar fremover!»

Tilbakemeldinger fra ulike oppdrag:

NCC Roads:

Nils Ingar Aadne underholdt 200 ansatte på kick-off for NCC med stor suksess og bidro til å løfte arrangementet vårt til noe utenom det vanlige. Jeg er imponert over hvordan Nils Ingar løste oppgaven og over hvor godt innsatt han var i vår bransje. Nils Ingar er profesjonell, imøtekommende og diskre, og ytterst energisk, underholdende og sjarmerende når det gjelder. Han var uten tvil den store «snakkisen» hos oss i lang tid etterpå. Jeg mer enn gjerne anbefaler Nils Ingar til andre for lignende arrangementer.

 Elin / NCC Roads AS

—————————–

Protan:

Vi i Protan brukte Nils Ingar Aadne som konferansier for et kickoff med 320 medarbeidere på Norefjell Ski & Spa. Vi opplevde Nils Ingar som svært samarbeidsvillig og lydhør for hva vi ønsket å oppnå med arrangementet. Han var åpen for å høre på våre forslag og tilbakemeldinger, og satt seg godt inn i hva slags virksomhet vi driver. Han tilpasset sine poenger til målgruppen og skapte akkurat den stemningen vi var ute etter. Vi er svært godt fornøyd med jobben han gjorde!

—————————-

Sem&Stenersen Prokom:

Hei,

Da er Brukerkonferansen 2015 historie og vi kan se tilbake på noen gode dager.

Det var en fornøyelse å ha med Nils-Ingar på laget. Han er proff til fingerspissene, og klarte til og med å sette seg inn i vårt lille, sære univers og presentere det på en underholdene måte på dag-økta. Hans opptreden på kvelden var fantastisk og jeg hørte det ble snakket mye om den på konferansen dagen etter. Kun gode tilbakemeldinger har vi fått fra våre konferansedeltagere, og vi som arrangører er veldig fornøyde med hans innsats under vårt arrangement.

Vi vil nok ta kontakt også ved en senere anledning.

Eivind Olsen, prosjektleder SEM & STENERSEN PROKOM AS.

—————————

Felleskjøpet:

Nils Ingar fungerte veldig bra i det opplegget vi hadde denne mandagen. Første del var en mer faglig sesjon hvor han sørget for å lede den på en lett og fin måte. Han skulle lede et panel bestående av ledere for våre forretningsområder. For å sikre effektiv gjennomføring var det laget manus for alle. Nils Ingar fikk denne paneldebatten til å flyte på en lett og litt humoristisk måte.

På kvelden ledet han vår festmiddag på en fremragende måte. Med sin litt lune og folkelige måte å få frem gode poenger på, som traff veldig bra, ble det han bidro med en skikkelig innertier. Det å ha med Kristin under middagen ga innslaget hans en ekstra dimensjon som fungerte veldig godt.

Etter arrangementet var det bare gode tilbakemeldinger på det Nils Ingar bidro med. Vi opplever at vi fikk det vi ba om vel så det.

Vennlig hilsen Trond Østby, Felleskjøpet.

—————————

Soldataksjon i Forsvaret – Rockefeller:
Hei og takk for i går.
Det var en stor fornøyelse å ha deg på scenen og jeg er særdeles godt fornøyd meg hvordan du løste jobben! Jeg mer enn gjerne anbefaler deg til andre aktiviteter i regi av Forsvaret.
Mvh Tage Pettersen
Underdirektør – sjef Tillitsmannsordningen i Forsvaret.
—————————

Helsedirektoratet:
Hei.
Skulle bare si at Nils Ingar Aadne gjorde en kjempejobb, folk var kjempefornøyde og noen sa også at det hadde vært den beste underholdningen noensinne på disse seminarene.
Ingvild Jensen, rådgiver Helsedirektoratet.
—————————

Krogsveen (Protector Forsikring):

Vi hadde Nils Ingar på Krogsveen festen nå på fredag, og han er bare fantastisk og hvilke forberedelser han gjør på forhånd.

—————————

Securitas Systems:
Vil gjerne få takke for et supert show på vårt julebord for Securitas Systems lørdag 9. des. Du hadde utrolig mange ”fulltreffere” for vår organisasjon. Har fått veldig mange positive tilbakemeldinger fra mine kollegaer, som synes dette var knallbra!
Lykke til videre med din stand up karriere!
—————————